fbpx

За мен

Здравейте, казвам се Марийка Джокова Директор в МЛМ компания Gano Excel от 6 години. С времето бях натрупала доста болести, чувствах се отпаднала, имах камъни в бъбреците, рефлукс, киселини в стомаха, проблеми в стомашно-чревния тракт, безсъние, бързо се изморявах, изгубих родителите си, чувствах се отчаяна, имах болки в краката и ръцете, бях много нервна, раздразнителна, вечер трудно заспивах, изпадах в меланхолия и се чувствах некомфортно.
 
С напредването на годините и с изпиването на толкова много антибиотици през живота си в организма ми се бяха натрупали доста шлаки и токсини. Как попаднах в тази компания?
Една моя близка приятелка ми поиска данните за да ме включи в компания с хранителни добавки.
Ставаше въпрос за някакви гъби, които помагали за здравето, за които аз чувах за първи път. Отнесох се скептично и си казах: „Това е поредната фалшива пирамида.“
Поисках съответно повече информация, доста се порових в интернет, докато открия нещо за тази гъба. Но тя настояваше да се регистрирам, тъй като само тогава имаше промоция безплатно включване.
 
И реших да рискувам, защото достатъчно лекарства бях изпила и още едно, какво толкова, нямаше кой знае колко още да ми навреди. Направих си регистрация, за да мога да ползвам отстъпка.
Първо си закупих Ганодерма, но после колегите от Пловдив, които са с по-висок ранг и наши спонсори, ми казаха, че трябва да си купя и чая, защото тази комбинация минимум за три месеца изчиствала организма от токсини и шлаки.
Аз спазвах стриктно заръките, които ми бяха казали, чакайки да видя какво ще се случи с мен. Понеже много обичам да пия кафе със сметана и захар си закупих и Гано кафе 3 в 1, тъй като вече го бях опитала на една от презентациите на която бях поканена, много ми хареса аромата и вкуса му.
 
Изненадата ми беше много голяма, когато още в края на първата седмица усетих прилив на много енергия, чувствах се силна, не се уморявах толкова бързо и най-важното за мен беше, че започнах всеки ден да ходя редовно в тоалетната. Това е голямо постижение за мен за толкова години назад във времето. Направих тримесечния курс по съветите, които ми даваха колегите.
Продължих да вземам Ганодерма, Екселиум и чай. Замених обикновеното кафе, което пиех досега с Гано кафе 3 в 1 и то стана моя любима напитка. Реших да опитам от всичките продукти, които се предлагат в България.
 
Повярвайте ми те са уникални. Когато опитах шоколад, заедно с Екселиум се получи нещо удивително за мен, вечер заспивах лесно и сутрин когато се събуждах се чувствах много бодра, жизнерадостна, започнах по-лесно да запомням и усетих, че съм се променила. Когато човек се почувства добре, започва да мисли позитивно, не само за себе си, но и за другите.
 
Това е добър показател за здравословно мислещ човек.
Мисията ми е да помагам на дами 40–65 години, които имат малък бизнес, или са в МЛМ компания. Има средно, или висше образование. Работи сама, или има трима сътрудника.  които се припознават и имат същите проблеми. И затова реших да споделя, за да може повече хора да се докоснат до нея. Тя е уникална, дава много енергия, сила и укрепва цялото тяло.
 
Дарява на всеки, който се докосне до тази чудотворна гъба здраве и дълъг живот, спокойствие и добър сън. Пожелавам на всеки да има тази възможност да се докосне до така наречената „Императорска гъба“, „Гъбата на дълголетието“, „Гъбата на безсмъртието.“
Повярвайте щом на мен помогна, ще помогне и на вас. Срещала съм се с доста хора, които са негативно и скептично настроени към гъба Рейши. Повечето от тях ми казват: „тя е много скъпа“, или „не мога да си го позволя.“
За толкова непотребни неща се харчат пари, но когато стане въпрос за здраве – повечето хора казват: „нямам пари“. Когато загубим здравето си губим много повече от пари. Ползвам продуктите на Ганодерма близо две години и мога да се похваля, че болестите ме подминават, чувствам се изпълнена с повече енергия, по-бодра, по-спокойна, по-оптимистично гледам на нещата, с една дума чувствам се чудесно!
Продължавам да вземам капсулите профилактично, смених обикновеното кафе с Гано кафе 3 в 1, което ми е любимо и не мога да се разделя с него. Горещо го препоръчвам на хора страдащи от стомашно-чревни и дихателни проблеми.
 
Действа като диоретик, прочиства дебелото черво от натрупаните с годините шлаки и токсини, помага при бъбречни и чернодробни проблеми. Нормализира кръвното налягане, действа съдоразширяващо и помага за правилното циркулиране на кръвта. Освен това няма значение по кое време ще пиете кафе, или чай сутрин, следобед, или вечер, ефектът е поразителен.
 
Дори и в 20 часа да ги пиете, след тежък умствен и физически труд в края на работния ден, вие ще се почувствате тонизиращи, концентрирани, но без това да натовари сърцето, без обичайното сърцебиене след употреба на обикновено кофеиново кафе.
Продуктите могат да се употребяват без ограничение на възрастта. Единственото условие за регистрация са навършени 18 години. Членството е до живот и се унаследява.
 
Посещаваме обучения и форуми, правим презентации, вече и онлайн. Единственото, което трябва да направите за да опитате продуктите е да си ги купите!
 
Правим консултации на хора с проблеми, консумираме продуктите и компанията ни възнаграждава за това.
Няма задължения, всеки е свободен да избира, дали да бъде само клиент на отстъпка като се регистрира и ползва продуктите, а по късно ако пожелае да се включи и като бизнес партньор.
Ако сте от хората, които желаят да бъдат здрави и да помагат на другите, сте добре дошли да се присъедините към нашето Гано семейство. Силно се надявам да намеря единомислещи, млади по дух хора, на които да помогна за да решим заедно здравословните проблеми, които са ви обсебили и които силно искат като мен да съградим един чудесен  екип!
 
Кой е моят идеален клиент? 
Моят идеален клиент съм определила дама, която има МЛМ бизнес, или някакъв малък бизнес, която е от 40 до 65 години. Има средно, или висше образование. Работи сама, или има трима сътрудника.
 
Семейна е, има деца, живее в голя град, има собствено жилище, има внуци. Борави с компютър. Много работи, въз основа на това, имунната и система е разклатена. 
 
Има често главоболие, чувства се отпаднала, постоянно е уморена, страда от безсъние, не се храни редовно и здравословно. Въз основа на това има стомашно-чревни проблеми, има запек, има проблеми с кръвното. 
 
С какво, аз мога да и помогна?
Мога да и помогна с това че продуктите са натурални, без консерванти, без пестициди, без парабени. Те въздействат директно на клетъчно и духовно ниво. 
 
Предлагам изчистваща програма задължително се започва с нея за детоксикация, в която влизат определени здравословни хранителни добавки и напитки. Те ще и помогнат да изчисти токсини, шлаки, паразити, които са се наслоили в клетките с годините. 
 
На по късен етап, мога да предложа други програми, които ще и помогнат да подобри съня си. Да премахне главоболието. Да нормализира кръвното налягане. 
 
Те ще и помогнат изцяло да подобри имунната си система. Ще и подобрят стомашно-чревните проблеми. Ще и помогнат да се оттърве от запек. Ще се чувства изпълнена с много енергия. Ще се чувства изцяло подмладена. 
 
За да купите продукти пишете ми на лични съобщения! Благодаря и от сърце ви очаквам в семейството на дълголетните, здравите и щастливите!
Обичам ви!
Бъдете здрави!

Моята мисия е да помагам на хора - мъже и жени, 40+, които имат здравословни проблеми на ниво клетка и желаят да се прочистят на клетъчно ниво с хранителни добавки.