fbpx

ГАНО ЕКСЕЛ

Безплатна електронна книжка: Здраве и красота с Ганодерма Луцидум Рейши

История на Ганодерма Луцидум

Наименованието Лингжи на китайски и Рейши на японски означава „Духовна сила“.
Таоистките монаси използвали Рейши, за да достигнат до по-високо ниво на съзнанието. Д-р Shi Jean Lee, най-известният китайски лекар, принадлежащ към династията Мин силно подкрепил ефективността на Рейши в Известната си книга Ban Chao Gang Moo (Голямата Фармакопея). Той е казал, че „продължителното приемане на Рейши построява едно силно и здраво тяло и гарантира дълголетие“.
Призната от много експерти в областта на храненето, като „перфектна добавка“, Ганодерма Луцидум (Червено Рейши) е началото и краят на хранителната дъга. Сега тя се отглежда в Малайзия в най-голямата в света 100% органична плантация. В допълнение към възстановяването и поддържането на отлично здраве, редовното пиене на Гано кафе и Гано Чай дава:
– Високо ниво на енергия и издръжливост;
– Подобрени реакции и умствена дейност;
– Понижава стреса и повдига настроението;
– Ускорява възстановяването и подобрява съня.
Съвременните изследвания показват, че в Ганодерма Луцидум се съдържат повече от 150 антиоксиданта, над 100 вида полизахариди, органичен Германий, тритерпени, нуклеотиди, алкалоиди, така наречената Ганодерична киселина, протеини, аминокиселини, аскорбинова киселина, стероли, минерали (калций, калий, фосфор, желязо), микроелементи и витамини (най–вече В3, В5, С и D ). Тритерпеноидите имат антиалергично действие, помагат по-добре да се усвоява кислорода, което е особено важно при заболявания на горните дихателни пътища, повишават съпротиваемостта при стрес.
При изследване на химичния състав на гъбата Рейши в американски институт по ракови заболявания, лекарите са направили уникално откритие – намерено е вещество, наречено „ланостан“, което спира образуването на антитела – важен момент при алергични реакции.
Препоръчва се при нарушена функция на имунната система, алергии и тумори, при хронични сърдечносъдови заболявания, съпроводени от повишено артериално налягане и холестерин. При изразено намалено телесно тегло и нарушена белтъчна обмяна, при хронична умора и през възстановителния период след тежки заболявания и операции, за профилактика при хора с високо психично и физическо натоварване.
Не се препоръчва приема на добавката едновременно с антикоагуланти. При бременност и кърмене да се приема с особено внимание. Поради многото си полезни действия, на изток Ганодерма Луцидум има репутацията на „върховна билка“. „Върховна билка“, „Еликсир на младостта“, „Кралят на билките“ и „Свръхестествена гъба“ са само част от названията давани на гъбата Рейши през хилядите ѝ години на употреба в медицината.
Ганодерма Луцидум е царят на адаптогените, който действа върху цялото тяло и нормализира физиологичните функции без да има странични ефекти. Гано Ексел използва специален спрей – изсушаващ метод, запазвайки прясно изпечения вкус в полза на потребителя, без химикалите използвани при студено сухо пресоване. Кафето, което предлага компанията няма аналог, заради Ганодермата.
Разбира се, когато опитате кафето, Вие сте напълно наясно с мекия аромат, който събужда позната топлина на приятелите и семейството, която всички асоциират с кафе. Освен това почти всеки пие кафе.
Познавате ли някой, който пие кафе и сигурно в момента има кафе на масата в кухнята му? С добавка към това кафето е втората най-продавана и търгувана стока в света след петрола. Два пъти повече хора пият кафе, отколкото чай и сода взети заедно. Повече от милион и четири стотин хиляди кафета се сервират дневно. Кафето е второто след водата, като най-консумираното питие.
Вместо да променя навиците, Гано Ексел подобрява най-големият навик за да достави живото-подобряващо действие на Ганодерма и Вие можете да се възползвате от това.

Преглед навътре в Гано Ексел Минало и настояще

Традиция и Наука Кулите Петронас в Куала Лампур се извисяват като от Футуристичен сън. С фасадата си, вдъхновена от традиционния фолклор, тези кули напомнят едновременно за минало и бъдеще на Малайзия.
Това е доста модерна страна в центъра на световният пазар. Въпреки това е запазила чувството за идентичност и корените си. Това е място, където динамични корпорации се развиват и се срещат с представители от старите времена.
Но когато си далеч от центъра на града е трудно да си представиш, че си в 21-ви век. Няма лъскави кули и претъпкани улици. Само провинцията с природата и спокойствието си. Тук основателят на Гано Ексел Леу Суун Сенг избрал да построи единствената в света 100% органична плантация за Ганодерма Луцидум в Малайзия.
Плантацията е сливане на модерна иновация и традиционни методи. Тук служителите подготвят смлените каучукови дървета, които служат за растежа и полезните съставки на Ганодермата. Производството на тази конкретна формула се наблюдава внимателно и се спазва международният стандарт за Добра Производствена Практика, което осигурява чиста среда за растеж на Ганодермата.
Поддържането на чистотата на спорите е от основно значение за подготвянето на чистата Ганодерма Луцидум допълнение на внимателното наблюдение, всеки контейнер преминава стирилизация, за да се избегне смесване с друг растителен живот.
След стерилизирането, контейнерите се пренасят в плантации, където израстват. Плантациите имат 652 ферми. Във всяка от тях могат да се отглеждат по 100 000 гъби, което прави 65 милиона култивирани гъби всеки 3 месеца.
С това Гано Ексел може да поддържа годишно производство на стойност 3 милиарда долара. В тези големи сини хамбари има ред до ред от безценната червена гъба. Уникалният и деликатен метод за отглеждане , който е бил достъпен само за Кралете, сега е на разположение за хората.
Изумително е, когато се замислим за стотиците полезни вещества, които се съдържат в само една от тези гъби. Изумителната сила, която се крие в спорите им. Но това е само началото на пътуването на Ганодермата. След като е култивирана, гъбата се премества за довършване и преработка във високотехнологичните лаборатории в главният щаб на компанията.
И тук виждаме противоположните светове да се събират от една страна висшият дизайн за който мечтал г-н Леу с лоби, конкуриращо много четири звездни хотели. В главният щаб на Гано Ексел се намират и лабораториите и производствените сгради, където Ганодерма се приготвя за консумиране. Отново е наблегнато на чистотата и прецизността. Лабораториите на Гано Ексел са чисти и стерилни, като зали за операция.
За да се запазят стрикните Малоазийски регулации за храни и лекарства, персонала е внимателно стилизиран и изчистен, за да се подсигури, че няма външни елементи да проникнат вътре.
Вътре лабораторни техници приготвят капсулите Ганодерма и пълната гама кафе продукти с Ганодерма, като внимателно се порционират дозите за всяка капсула и пакет.
Качеството и безопастността са осигурени във всеки етап на процеса. Всеки от продуктите се тества, за да отговаря на стриктните фирмени и национални стандарти. От тук преработената Ганодерма се включва в много продукти–от черно кафе до чай, паста за зъби и сапун и се доставят до повече от 65 страни по света.
Популярността на продуктите на г-н Леу се дължи на отдадеността към качеството и чистотата при всеки етап от процеса. Старомодното му наблягане на клиентски услуги и продуктова цялост, съчетани с иновативната производствена система изстрелва Гано Ексел на върха. Като Кулите Петронас, Гано Ексел е вълнуващо сливане на миналото и настоящето. Напомня къде сме били и какъв е пътят напред, който води до бъдещи възможности.

За Компанията

За компанията Гано Ексел е най-големият култиватор и разпространител на Ганодерма Луцидум. Това е Мулти Левъл Маркетинг компания, която за 15 години се превръща в огромна сила и прави еволюция в здравната индустрия, като предлага на всички нас като потребители един лесен и удобен начин да подобрим физическото и умственото си състояние едновременно.
 
Гано Ексел предлага здравословни продукти, които се разпространяват чрез мрежа от независими дистрибутори. В нея членуват над 5 000 000 члена в над 100 страни. Компанията е в България от началото на 2011 година и е регистрирана съгласно българското законодателство. Напитките са регистрирани съгласно изискванията на Агенцията по безопасност на храните, а козметичните продукти съгласно европейското законодателство.
Гано Ексел притежава най-голямата в света 100% органична плантация за отглеждане на Ганодерма Луцидум и е безспорен лидер в световната здравна еволюция в производството на кафе. Гано Ексел има защитен Международен сертификат за добра производствена практика (GMP). Компанията вече 28 години прави капиталови инвестиции в изследвания и развитие, с цел получаване на продукти с високо качество и запазването му.
Гано Ексел е компания, която ще ви направи част от една световна бизнес тенденция и ще помогне да изградите свой собствен бизнес, бизнеса на 21-ви век. Започвайки от един първоначален интерес в плантациите за орхидеи и лечебните свойства на различни билки, господин Leo Soon Seng, направил проучване на различни видове гъби в Малайзия през 1983 година.
Той разбира, че температурата 28–32 градуса и влажността в Малайзия са благоприятни за отглеждане на Ганодерма. След провеждане на редица тестове и експерименти открива, че Ганодерма Луцидум имат най-голям терапевтичен ефект в сравнение с другите видове гъби. Съществуват над 200 различни видове гъби – бели, червени, кафяви, някои смъртоносно отровни, други притежаващи мистични сили.
Шест вида от тях са показали най-добри лечебни свойства. В последствие тези шест вида са били използвани за производство на Ганодерма от компанията Гано Ексел. За да култивира Ганодерма господин Leo приема съчетаването на комбинация от тъкани култури със 100% органични елементи. Като среда за засаждане той използва оризови люспи, брашно от кафяв ориз и стърготини от каучуково дърво.
За отглеждането им не се използват химикали, пестициди или хормони. Също така, за да се гарантира, че терапевтичните свойства не се губят се контролира и излагането на слънце. Нужни са три месеца на Ганодерма, за да узрее преди да бъде събрана под строг надзор.
Използват се съвременни и усъвършенствани технологии на всички нива, започвайки от отглеждането, производството, изследването, развитието и дори до търговията. Подходящата среда е важен елемент за осигуряване производството на Ганодерма с високо качество.
Гано Ексел притежава най-голямата органична плантация за Ганодерма в света. Оранжерията използва усъвършенствани и модерни технологии. Правилните методи за отглеждането и околната среда са от съществено значение за производството на Ганодерма с много висока терапевтична стойност.
Господин Leo Sow Seng е първият който е внедрил гъба Рейши в производството на Гано кафе. В китайската медицина и в Япония се използвали най-много лекарствените гъби. Сред най-известните е рядката червена гъба, позната като Рейши.
В азиатската култура се счита за магическа гъба със способността да излекува почти всяка болест. Всеки и на всяка възраст може да се възползва и да подсили цялото си тяло.
Повишава нивото на енергия на цялото тяло, повишава умствената способност, фокусира силен и ясен ум. В пика на сезона на хремите и грипа е трудно да не се разболеете.
Но ако вярвате в природолечението, законната азиатска гъба претендира, че е по-силна от повечето продукти на пазара. Повече може да видите тук:

Отглеждане, производство, контрол на качеството, изследване и развитие на Гано Ексел

* Подходящата среда е важен елемент за осигуряване производството на Ганодерма с високо качество. Гано Ексел притежава най-голямата органична плантация в света за отглеждане на Ганодерма Луцидум. Оранжерията използва усъвършенствани и модерни технологии. Правилните методи за отглеждането и околната среда са от съществено значение за производството на Ганодерма с много висока терапевтична стойност.
* Ефективната производствена система и добре обучената работна сила, гарантират доставянето на продукти с високо качество и непрекъснатото им производство, за да се задоволи търсенето на клиентите.
* Гано Ексел отдава голямо значение на контрола върху качеството във всичките му отдели, от отглеждането на Ганодерма до опаковането ѝ.
* Компания Гано Ексел не прави компромиси по отношение на качеството, тъй като то представлява водещия принцип практикуван усърдно от нашите изследователи и екипа за контролиране на качеството.
* Съвременна технология във всички аспекти на нашата дейност, нашият ангажимент за високи постижения и усъвършенстване на много модерната технология направи възможно производството на една гама с високо качество, която да задоволи нуждите на потребителите.
* Гано Ексел е винаги отворена за последните тенденции на пазара, взимайки предвид всяка нужда от развиването на иновативни продукти. Отдела за изследване и развитие продължава да държи и да се посвещава на този аспект, за да поддържа конкуретноспособността си и да посреща предизвикателствата на новото хилядолетие.
* Гано Ексел израсна на световно ниво, предлага продуктите си в над 100 страни по света, а вече и в България от началото на 2011 година.
* Гано Ексел носи здраве и благосъстояние във всяко семейство.

КОЯ Е ТАЙНАТА ЗА ГАНОДЕРМА ЛУЦИДУМ РЕЙШИ!

Господин Линг казва, че всеки може да култивира Ганодерма, но има една тайна. „В други страни като Румъния, Унгария, Китай, Япония също култивират Ганодерма. Тогава каква е разликата между нас и тях?
В Китай и Япония има четири сезона – пролет, лято, есен, зима. Затова отнема много време на Ганодермата да узрее. В Китай, начинът по който отглеждат Ганодерма не е като този тук. Те взимат дънер от дърво, посяват гъбата в него и го слагат на земята.
Защо го правят? Защото когато дойде зимата, Ганодермата спира да расте. Затова ги покриват с найлонов слой, за да не загине гъбата. Ганодерма с по-голяма концентрация на полезни съставки, трябва да има шоколадов цвят. Когато е на повече от два месеца, спорите на Ганодерма излитат от долната страна във въздуха.
Температурата в Малайзия е от 25 до 32 градуса. Това е най-добрата температура за култивиране на Ганодерма. Затова гъбата в Малайзия се отглежда само три месеца. Това означава, че много от спорите на Ганодерма остават в гъбата. Ако сравним шоколадовия цвят на гъбата с размера на белия слой те са 95% към 5% – това е слоят със спори в сравнение с кората. Това е слой от фибри. Има три слоя – повърхностен слой, слой от фибри и слой от спори. В повечето ферми, където отглеждат Ганодерма, повърхностният слой е по-голям от слоя на спорите и фибрите, стига дори до 60%.
Така спорите са по-малко от 50%. Затова качеството ни е толкова добро, затова няма значение, че много хора казват, че могат да отглеждат Ганодерма. Единственото, което е от значение е дали качеството е достатъчно добро или не.
И отново периода на узряване на Ганодерма е само 3 месеца. Много хора казват – по-късният период на узряване означава по-добро качество, защото слоят спори ще е по-широк. Както казах преди малко, този слой е от фибри. В други страни той е до половината, но нашият е много тънък. Нашият продукт е много добър.
Мога да го кажа, защото тази година навлязохме в Китай. Най-добре е да обясня малко по-подробно, защо сме най-добрите. Преди това не бих го казал, но след като влязохме в Китай казвам, че сме най-добрите.
За Китай се знае, че са най-големите и добри производители на Ганодерма. Те познават гъбата по-добре от всеки друг. Определено имат повече познания за Ганодерма от повечето хора, но качеството на продуктите им не е най-доброто. Когато влязохме в една Онко болница, един от нашите дистрибутори се свърза с лекар, който имаше 25 годишен стаж и с бивш военен лекар.
Когато се свързахме с тях те имаха една голяма група пациенти извън болницата – пациенти с рак. Когато дистрибутора ни се е видял с тях те са питали: „как може Малайзийската Ганодерма да е по-добра от китайската“? Те вече ползвали китайски продукти с Ганодерма.
Нашият дистрибутор им казал, че продуктът ни е много добър и те го опитали. Преди да го опитат казали, че е скъп, ако се сравни капсула към капсула. По това време те предписали по 9 капсули на закуска, 9 капсули на обяд и 9 капсули на вечеря от китайските капсули на пациента. Девет, девет, девет от китайските.
Нашият дистрибутор им казал да взимат по две сутрин, две на обед и две на вечеря. След като опитали за четири дни, резултатът е по-добър отколкото с китайските капсули. След това дойдоха две големи групи хора, но не споменаха, че са лекари. Искаха сами да видят фермата и каква е нашата технология.
След като видяха всичко, отидохме във фабриката и седнахме в заседателната зала, те имаха много технически въпроси. Аз се учудих, как може да задават такива въпроси. След като отговорих на всичките им въпроси те разкриха, че са лекари, сега четирима от тях са наши представители в Китай.
Затова не се безпокойте, че има Ганодерма от Унгария, Румъния и други страни, защото най-важното нещо е качеството. Всеки може да направи капсули, просто слагаш нещо Ганодерма, която си намерил някъде и я слагаш в капсула.
Когато хората приемат вашият продукт, вие сте изпълнили дълга си, защото Ганодерма е с високо качество. Ако продукта не е качествен, няма да има ефект. Затова не се безпокойте за това. Нашият продукт е най- добрият!“ Повече за отглеждането може да видите тук:

АНТИ РАКОВ ЕФЕКТ ПОТВЪРДЕН МЕХАНИЗЪМ НА ВЪЗДЕЙСТВИЕ

АНТИ РАКОВ ЕФЕКТ ПОТВЪРДЕН МЕХАНИЗЪМ НА ВЪЗДЕЙСТВИЕ – ВИДЕО 1 Анти раков ефект, потвърден механизъм на въздействие. Увеличава се производството на цитокенини сигнални молекули, с които белите кръвни телца маркират враждебните тъкани и клетки.
Нарича се интерлевкин прилага се в началото и след оперативно. Анти стрес , адаптоген с положително въздействие, доказан ефект при различни нива на въздействие.
Подпомага дихателна система и облекчава бронхите, астма, кашлица, при възпаление на дихателните пътища. Имунно модулаторен ефект променя чувствителността към определени бактерии, вируси, ракови клетки и тъкани. Има общо въздействие върху оста хипоталамус хипофиза надбъбречни жлези, стимолиращи производството на хистамин в определени тъкани, ендокринен ефект, успокоява нервната система.
Прилага се успешно при хламидии, бактериални вирусни инфекции, при високи стойности на холестерола и кръвната захар. Съпътстваща терапия на раково болни при рак на стомах, черен дроб, бял дроб, на кожа на мозъка, на бъбреци и панкреас. При химиотерапия – за смекчаване на страничните ефекти.
ГАНОДЕРМА ЛУЦИДУМ ЦАРЯТ НА АДАПТОГЕНИТЕ – Ганодерма Луцидум (Червено Рейши) е царят на адаптогените, който действа върху цялото тяло и нормализира физиологичните функции, без да има странични ефекти.
„Върховна билка“, „Елексир на младостта“, „Кралят на билките“, „Свръхестествена гъба“ са само част от названията, давани на гъбата Ганодерма Луцидум през хилядите и години на употреба в медицината. Едно от най-важните действия на Ганодерма Луцидум е това върху имунните клетки. Приема на екстракт от Ганодерма повишава синтеза и активността на: МАКРОФАГИТЕ Т– ЛИМФОЦИТИТЕ Б – ЛИМФОЦИТИТЕ NK – КЛЕТКИТЕ ЕСТЕСТВЕНИ УБИЙЦИ ИНТЕРФЕРОН ХИСТАМИН