fbpx

9 ПРИЧИНИ ЗАЩО ДИАМАНТЕНИТЕ БИЖУТА СА ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА?

Празниците наближават, така че е време да помислим за подаръците, които ще подарим на нашите близки, семейство и приятели. Какво е подарък? Това е възможност да изразите своето отношение, да демонстрирате любов, признателност, обич, възхищение или благодарност.

Подаръкът на бижута е много обмислен и специален жест. През всички епохи и времена бижутата с диаманти са били най-желаният подарък за почти всеки, независимо какъв вкус, възраст и социален статус имаме. Ето и 9 причини, поради които диамантите и фините бижута са идеален подарък за Коледа.

  1. Диамантените бижута са чудесна инвестиция

Почти всеки, когато прави подарък, не мисли, че стойността може да се увеличи с времето. Обикновено подаръците са „тук и сега“, което е напълно нормално. Въпреки това е чудесно, ако артикулът може да се използва сега и в бъдеще, както и да получите допълнителния бонус, че колкото по-дълго го съхранявате, толкова по-скъп става. DIC предлага тази възможност и диаманти, чиято стойност наистина ще се увеличи с времето.

  1. Диамантените бижута са за цял живот

Дрехите избеляват, късат се и излизат от мода. Предметите се заменят с нещо по-ново и по-качествено. Дори колите работят на таймер.

Само бижутата могат да се използват поколения наред. Класическите стилове гарантират, че вашите диамантени бижута остават актуални и винаги могат да бъдат модерни. 

 

  1. Диамантените бижута могат да поставят началото на семейна традиция

Както споменахме, диамантените бижута могат да се носят десетилетия. Лесно се съхранява поради малкия си размер и се предава на следващото поколение като семейна реликва.

  1. Диамантените бижута могат да бъдат подарени за всеки повод, а защо не и за Коледа

Можете да поднесете всичко като подарък, но някои неща все пак са по-подходящи за определени поводи, например Коледа.

Диамантените колиета, обеци, пръстени, гривни са отлични варианти, които със сигурност ще зарадват човека, когото обичате и ще направят Коледа толкова незабравима.

  1. Диамантените бижута могат да бъдат персонализирани

Персонализираните бижута са значим подарък и могат да се превърнат в наследство. Тези проекти винаги са имали голям успех. Можете да гравирате с инициали избраното бижу, така че то да бъде още по-уникално и неповторимо.

  1. Диамантените бижута са сантиментален подарък

Предложение за брак!
Не е тайна, че някои подаръци са по-сантиментални от други.

Има нещо в диамантените бижута, което ги прави сантиментален подарък. Това може да се дължи на факта, че бижутата често отбелязват запомнящи се събития в живота на хората, като например Коледа, а тази Коледа може да е още по-скъпоценна за Вас и Вашата половинка с поднасянето на годежен пръстен с диамант.

  1. Диамантените бижута носят удовлетворение и усмивка на всеки човек

Бижутата определено ще задоволят всяка личност – от тихия интроверт до игривия екстроверт. Диамантените бижута говорят вместо вас. Бижу с форма на сърце може да означава „Обичам те“, а диамантът може да означава „Завинаги“. Винаги е най-добре да говорим без думи!

  1. Диамантените бижута рядко се купуват от хора за себе си

Пръстен!
Някои неща просто не са в списъка за пазаруване, главно защото се смятат за лукс и са скъпи. Бижутата са един такъв артикул.

Затова е тройно приятно, когато някой ти ги подари. Самият факт, че не е ежедневен подарък го прави вълнуващ и уникален.

  1. Диамантените бижута са запомнящ се подарък

Подаръкът бижу ни кара винаги да помним човека, който ни го е подарил, кога и къде. Ще запомним не само повода, но и всички подробности около този специален момент. Диамантените бижута винаги имат значение отвъд материала или скъпоценните камъни. Фините бижута ни разказват скъпоценна история!

1 thought on “9 ПРИЧИНИ ЗАЩО ДИАМАНТЕНИТЕ БИЖУТА СА ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА?”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *