fbpx

Споделяне на Иржи Сташек за Имунити Бум

Нашият колега Иржи Сташек публикува страхотни новини за един от любимите ми продукти – Immunity Boom. Така че това е страхотна новина!

Изпратихме нашия Immunity Boom продукт в САЩ в Университета на Луисвил, за да бъде лабораторно доказано доколко подобрява имунния отговор на организма. Ето извадка от класацията:

Университет в Луисвил, отделение по патология 511 South Floyd Louisville, Кентъки 40202 д-р Вацлав В Етвичка.

Експерименталните данни, получени по време на предишни изследователски проекти, ни позволиха да заключим със сигурност, че глюканът е силно активен имуностимулатор. Целта на това проучване беше да се оцени търговската IMMU проба.

Заключения: Могат да се направят няколко извода.

1.Имуностимулираща активност на изследваната проба за клетъчния имунитет (фагоцитоза) е потвърден. В сравнение с контрола пробата е увеличена с 30 до 40% без добавки.

2.Имуностимулираща активност на изследвана проба за хуморален имунитет (производство на антитела и секреция на IL-2) е потвърден. Увеличение от 30 – 40 пъти в сравнение със стандартните реакции.

3.Потвърдено е увеличение на производството на антитела от 200 до 300%. за разлика от контрола на Ag.

4.Потвърдено е леко увеличение на производството на собствени стволови клетки с 5-10%, но поради краткия изпитателен срок е трудно да се оцени статистически. Мисля, че резултатите са доста ясни.

Иржи Сташек : Добавям за себе си, че повече от година заедно с Адела Брабцова на всички семинари, уебинари, обучения, срещи и т.н. призоваваме дългогодишните потребители на Immuno Boom да ни уведомяват дали някой от тях е бил заразен с Covid 19. Все още никой!

Статистически погледнато, това е перфектно послание за нас. Около 2,5 милиона души бяха официално заразени хора с Covid в Чешката република. Неофициално ще е много повече. Приблизително 3,5 – 4 мили. хора.

Ако вземем 100 души, които редовно приемат Immuno Boom, тогава 35-40 трябва да бъдат заразени според средното за страната. Но никой не се е заразил!

Моята препоръка: 

“Ако искате да останете здрави, ако искате членовете на вашето семейство да останат здрави, тогава Immuno Boom ще ви помогне много!”

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *