fbpx

Реч изявление на президента на Компания GANO EXCEL

 

Докато се събираме, за да отбележим двадесет славни години от основаването на Gano Excel, в качеството си на основател и президент, за мен наистина е чест да поздравя нашите лидери, членове, служители и приятели от целия свят. 

Бих искал също така да изразя своята благодарност и признателност към всички вас за вашата лоялност, отдаденост и подкрепа през тези две десетилетия на успех.

Тази 20-та годишнина не би била възможна без вашата подкрепа. Наистина, признавам факта, че вие, особено нашите дистрибутори по целия свят, значително допринесохте за нашия растеж, успех и дълголетие.

Въпреки че последните двадесет години бяха предизвикателни от една страна, те също бяха вълнуващи и възнаграждаващи от друга страна. 

В рамките на този период от време, с вашия принос, лоялност и подкрепа, Gano Excel преодоля бурните години и се превърна в силна, силно конкурентна, уважавана компания за мрежов маркетинг не само в Малайзия, но и в световен мащаб.

Ако останем същите през следващите двадесет години, ще изостанем. Промяната и еволюцията са жизненоважни за нас, за да останем лидери, което ни прави изборът на хората за компанията Ganoderma. 

Успехът често изглежда като надпревара с времето. Показателите за успех на Gano Excel се измерват с броя на животите на хората, които се променят към по-добро, както е отразено в предишната ни декларация за мисия „Да донесем здраве и богатство на всяко семейство в световен мащаб.

Ние отдаваме изключително значение да помогнем на човечеството да постигне добро здраве, богатство и по някаква причина някои може да не са в състояние да следват и изпълнят мечтите си, затова искам Gano Excel да действа като платформа за тях, за да се възползват от нашите продукти, доказан бизнес модел, система за награди и непрекъснато обучение за изграждане и постигане техните мечти.

Ето защо, докато очакваме с нетърпение още двадесет години успех, Gano Excel повтаря обещанието си към всички свои членове, че ще извършваме бизнеса с най-висока степен на ангажираност и ще полагаме максимални усилия по всяко време, за да поддържаме и поддържаме нашата ниша като най-добрата компания на Ганодерма, като е иновативна и креативна в разработването на различни имунологични продукти на Ганодерма.

В Gano Excel единственото нещо, което никога няма да се промени, е фактът, че сме ангажирани да помагаме на всеки и всеки в нашето семейство да реализира мечтите си. 

С новата мисия и визия на Gano Excel, ние заедно ще „Бъдете овластени и бъдете отлични“ , за да завладеем света и да направим Gano Excel компанията номер едно Ganoderma в света.

Какъв е принципът на нашата работа?

  1. Ставате наш дистрибутор!
  2. Kопувате от нашите продукти!
  3. Печелите значителен доход като помагате на другите да започнат да градят своя бизнес в Гано Ексел!
  4. Получавате здраве и дълголетие!
  5. Получавате свобода и свободно време за да сте при семейството, децата и внуците си! 
  6. Изпробвате продуктите и се уверявате в тяхното действие и качество!
  7. Продуктите са лично изпитани от мен и работят като спазвате инструкциите! 
  8. Препоръчвам ги с много любов към Вас скъпи приятели! Бъдете здрави, успешни и щастливи! Желая ви го от сърце! Обичам ви!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *