fbpx

Резултати на хора за продуктите на Гано Ексел

Стоилка Стоянова

Здравейте, нашето семейство използва продуктите на Компания Гано Ексел и това са Ганодерма, Екселиум и Кордицепс от капсулите. Екселиум пием при всякави случии, дъщеря ми когато се разболее започвам да и давам през 2 часа по 2 капсули Екселиум. Иначе тя си пие сутрин по 2 капсули Екселиум и това е достатъчно за да подържа някаква превенция срещу грип, настинки и други такива вируси. Кордицепса го използваме по същия начин, когато усетим, че има проблем с горни дихателни пътища, или с белите дробове е добре да  увеличим дозата, когато човек е предразположен на разболяване да пие през 2 часа по 2 капсули. Иначе профилактично, Кордицепс се пие сутрин 2 капсули и на обяд 2 капсули. Освен това пием кафетата Гано кафе 3в1 и Гано кафе Класик, също така и Гано шоколад. Препоръчвам продуктите на Гано Ексел, те дават на цялото ни семейство здраве, щастие и дълголетие.

Никола Дупчев 

Здравейте, ако човек има здраво сърце, чисти кръвоносни съдове и нормално кръвно налягане, то той се чувства здрав и се радва на живота. Именно поради тази причина след прекаран инфаркт по таблицата, аз използвам един курс с Ганодерма и Гано чай и любимото ми Гано кафе 3в1. След Шест месеца изхвърлих всички лекарства. Благодаря на Компания Гано Ексел и препоръчвам на всички хора, не само с моя проблем, но и общо укрепващо за имунната система на Клетъчно ниво.

 

Лилия Костадинова

Здравейте, пия Екселиум, Ганодерма и чай, за укрепване на имунната система и се чувствам прекрасно. Сега в студеното време и по времето на Ковид19 пия кордицепс, който ми помага на белите дробове и дихателните пътища. Често си пийвам и горещ шоколад, много добре ми се отразява, успокоява стомаха и нервната система и ми подобрява съня. Горещо препоръчвам продуктите на Компания Гано Ексел.

 

Юлия Емилова

Боледувам от нефролитиаза на 2-та бъбрека от 6 годишна възраст, единея бъбрек работи само 2%,а другия цял живот работи за сметка на него. Благодарение на продуктите на Гано Ексел се спасявам от хемодиализа.

За бъбреците пия чай, ганодерма, кордицепс и 3 в 1 кафе.

Както е известно чая има чистещо действие което е задължително в комбинация с Гано дермата за да направи път на кордицепса и 3в1 кафето които действат на водните пътища.

Не само на бъбреците, но и на белите дробове. Тоест тези продукти действат благоприятно на нападнали ни Ковит 19.

Допълнително страдам от Церевикален вестибулатен синдром, така наречения проблем с вестибуларния апарат губене на равновесие стигащи до припадъци на моменти.

Екселиума действа на мозъчната дейност, както и шоколада на Гано има успокоително действие, което спомага да има нормален приток на кислород към главата.

А майка ми консумира кафе класик за да регулира нивата на кръвната си захар. (Диабет тип 2)

Консумирайте продуктите на Гано Ексел.

Те ще ви донесът не само спокойствие, но и ще ви помогне да посещавате по-рядко лекар, а това както знаете на днешно време става все по-трудно,  да не говорим, че е и доста опасно. Погрижете се сами за себе си.

Вие сте единствения господар на тялото си, а както знаете то ще ви благодари, ако вие му благодарите, като му предоставяте здраве от природата.

Коронка

Имах психосоматични проблеми, безсъние, губех равновесие, имах висок холестерол, рефлукс, имах стесняване на артериите, алергия. Пих чай и Ганодерма за да прочистя организма от всички токсини минимум 3 месеца. След това пих Екселиум заедно с шоколад близо 6 месеца. Пия кафе 3в1 и класик. Профилактично в годината правя прочистващата програма с Ганодерм и чая. Мога да кажа, че нормализирах холестерола, нямам вече рефлукс, вечер спя спокойно, оправих проблема с равновесието и вече нямам алергия. Препоръчвам продуктите на Гано Ексел, те ми помогнаха да живея пълноценен живот, за което благодаря от сърце.

Таня Костова

Кордицепс ми спомогна да се възстановя от Ковида много бързо през март. Имах задух и на третия ден от приема му, изчезна.

С кафе класик поддържам глюкоза около 6.

Нямам диабет и го пия редовно.

С гел пастата за зъби в момента не ми кървят венците.

Чая го пия почти редовно за енергия и спомага за други проблеми ако възникнат алергия, за успокоение, за простуда.

Пила съм Ганодерма и Ганошоколад при депресия. Пила съм и Гано кафе Мока при умора. Продуктите са уникални. Препоръчвам ги на всеки!

 

Seniha Halil

Мъжът ми се излекува с капсулите на Гано Ексел от екзема. Пиеше ги по 2 капсули, три пъти на ден половин час преди храна. Препочъчвам ги!

Thomas Karailias

Най – важен резултат е че всички онези, които преди седем години не искаха да чуят за нашите хранителни добавки, точно те или прекараха много тежко Ковид или си отидоха от него. Бог да ги прости!!!

Светла им памет. В България Ковид ни показа колко занемарени сме били от гледна точка на здравето и колко недохранени сме били на клетъчно ниво!!!

Ние нямаме добър имунитет!!! Само ние, които ползваме био добавки, гъби Рейши, Гано Кафе можем да кажем, че до някъде имаме по – добър имунитет. Другите не могат да го кажат.

Друго важно е, че нашите гъби прочистват и хранят организма на клетъчно ниво, тоест подобряват жизнените процеси в организма, а това води до излекуване.

А не да потушаваме симптомите с лекарства, а проблема да ни остава нерешен. Друго важно е, че нашият Кордицепс, Екселиум и Ганодерма много помагат при Ковид. Хора, които са употребяваи тези продукти в дългосрочен план, не са се разболявали от Ковид или са го изкарали в много лека форма, без температура!

Друг резултат – при диабет. Гано чаят, Ганодерма и кафе Класик, много добре ми помагат при нормализиране на захарта.

Препоръчвам продуктите, дори при здрави хора за профилактика!

 

Ани Чолакова

Моят опит с Гано Ексел е от 2015 г.. Откато пия гъбите Ганодерма се чувствам жизнена и енергична. Те чистят токсините в тялото и го балансират. Спряха и болките от гастрита ми, който е наследствен. Препоръчвам за гастрит, язви, пречистват и от антибиотици, за енергия и тонус!!!

Ангелинка Петрова

Аз харесвам и пия кафето на Гано три в едно, от добавките пия Кордицепс за имунната система особено сега в пандемията Ковид19 и  Екселиум за освежаване на мозъка заради съдържанието на Германий. Ако пия кафе навън си отварям вътре капсула Екселиум. Препоръчвам продуктите на Гано Ексел и по рядко ми се налага да посещавам услугите на лекар.

 

Миглена Тодорова

От продуктите на Гано Ексел харесвам Гано ройбус чай и Гано кафе три  в едно и се чувствам добре. По-леко изкарах Ковид и ги препоръчвам.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *