fbpx

Резултати за продуктите на Диамантено здраве

Здравейте приятели, преведох един пост на наша клиентка от Чехия и с радост го споделям с вас:

“Здравейте, искам да споделя още красиви резултати от приема на имуно продукти. След като аз ги приемах и имах страхотни резултати, взех Heart Power за моята майка, която е на 75 години и като възрастен човек страда от различни здравословни проблеми.

От всички заболявания, от които страда, най-много се притеснявам за високото кръвно налягане, лошото съсирване на кръвта и лошата кръвна картина и най-лошото запушване на кръвоносните съдове.

Не е нужно да описвам какво означава запушване на кръвоносните съдове и за нас това беше най-лошото, когато преди няколко години тя трябваше да бъде хоспитализирана заради тромбоза..

Да си дойдем на думата – мама се радва на Сърдечна сила по-малко от месец. След редовен преглед при доктора, тя ми се обади и ми каза, че налягането се е подобрило, но това, което я е зарадвало най-много и аз също сe радвам, че кръвната картина се е подобрила.

Сега чакаме проверка на съдовата картина след 14 дни. Толкова се радвам, че тук имаме тези невероятни имуно продукти и че имам възможност да им се насладя не само аз, но и семейството и приятелите ми и така да защитя най-ценните неща, които имаме – ЗДРАВЕТО – всички без химия, защото са 100 % натурални и съм щастлива, че получих възможността да бъда част от нещо толкова велико като Diamond Certainty.”

Благодаря ви!

Ингрид Баумрукова

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *