fbpx

От какво зависи щастието

Всички имаме трудни моменти. Няма човек соред мен, който да не е преминавал през трудни моменти и ги е преживял по начин по който се е чувствал за момента.

Хората сме различни и всеки преживява лошите моменти според своите лични разбирания за дадения момент.

Според професор Керъл Морган, преподавател и лектор смята, че цялата работа е в нашето отношение към случващото се.

Когато имаме тежки моменти и не можем да излезем от тях, най-добре е да ги приемем такива, каквито са.

Например когато страдате от дълго време по нещо, което не знаете как да разрешите, мислите и не достигате до решение, то се загнездва във вашето съзнание и вие се тормозите, измъчвате и така емоционално вредите на себе си.

Ако не приема нещата, такива каквито са, то проблемите ще се задълбочават още повече.

За това, ако имате решение, променете го като направите някакво действие. Но, ако не можете да решите проблема има две опции: 1.“Да приемете ситуацията и да пуснете негативните си емоции“.

Втората опция е 2.“Да страдате още дълго време, като вредите на своето здрве.“

Проблема ще си остане проблем, ако го възприемете като такъв. Вашите емоции и мисли ще са наситени с много негативизъм. Мислейки негативно вътре във вас се отключват проблеми от отдавна подтиснати заболявания, които сте имали в по-предишен момент.

Ако желаете да промените нещата, които ви вълнуват, започнете от самите себе си.

Вашият външен свят е отражение на вътрешния. С една дума проблема е проблем, когато го наречете така. Щастието наистина зависи от това да вярваш в себе си, да вярваш в Божията промисъл, във Вселенската справедливост, да вярваш в правиният изход на нещата, които си започнал.

За да си щастлив, вярвай в себе си, прави всичко с което се захванеш с много любов, вярвай в продукта, който ти е помогнал да възстановиш своето здраве, здравето на твоите близки и приятели.

Никой от вън няма да те направи щастлив.

Не питай семейство, не питай приятели. Никой, абсолютно никой не е на тази земя с твоята мисъл, с твоя талант, с твоята мисия, мечти, планове, или визия. Те могат само да те объркат, макар, че искат да ти помогнат.

И така да повторим от какво зависи Щастието?

Щастието зависи от това да вярваш в себе си, да вярваш в Божия промисъл, във Вселенската справедливост, да вярваш безгранично в правилния изход на нещата, които си започнал и да действаш, да правиш малки стъпки към своята мечта и да я сбъднеш!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *