fbpx

Отървете се от подкиселяването на тялото лесно и бързо! 

Какво е Ацидоза?

Ацидоза е състояние, при което тялото дълго време е в състояние на подкисляване. През годините в 90% от населението ще доведе до редица заболявания като рак, диабет, остеопороза, високо кръвно налягане, инсулт, инфаркт, Паркинсон и Алцхаймер.

Възползвайте се от уникалните ефекти на добавката Киселинен Детокс, която намалява подкиселяването! Освен това, той има много други положителни ефекти върху вашия организъм.

Киселинен Детокс е равен на здраве без хронични заболявания, причинени от подкиселяване на организма ви!

Може да се изненадате какво се крие зад подкиселяването на тялото. Мускулни болки, нарушения на съня, обща умора, липса на енергия и лошо заздравяващи рани са само част от трудностите, които ацидозата може да причини. Затова не предприемайте прекиселяване на тялото и давайте на тялото Acid Detox!

Какво причинява хиперацидност?

Има редица причини за подкиселяването на тялото. Най-честите причини включват лоша диета, прекомерни лекарства, стрес и липса на движение. Като цяло, нездравословният начин на живот може да се счита за рисков, който причинява не само прекомерно подкиселяване на организма, но и други болести на цивилизацията. 

При прекиселяване на организма е необходимо алкалните и киселинните вещества в организма да са в баланс. Хранителната добавка Acid Detox е уникална хранителна добавка за намаляване на подкиселяването на организма благодарение на уникална комбинация от естествени противовъзпалителни вещества, витамини и антиоксиданти. 

Дайте на тялото си киселинен детокс!

Acid Detox естествено допринася за намаляване на прекомерната киселинност в организма и по този начин влияе положително на проблемите, причинени от прекомерно високото pH в човешкото тяло.

ACID DETOX има положителен ефект върху:
 болезнени възпалителни реакции, свързани със утаяване на пикочна киселина,
•микроциркулация на кръвта в засегнатите области,
• здраве на бъбреците,
• управление на микроминерите,
• собствен антиоксидантен капацитет на организма,
• нормална функция на имунната система.

Какви са проявите на повишена киселинност на организма? 

Проявите на хиперацидност могат да се проявят по различни начини.  Найчестите заболявания, причинени от хронична хиперацидност на организма, включват хронична умора, алергии, астма, имунни нарушения, онкологични заболявания, остеоартрит, остеопороза, дегенеративни ставни увреждания, запек, диария, гинекологични възпаления и секрети, безплодие, хронично главоболие, диабет, метаболитни нарушения, наднормено тегло, подуване, хипертония, разширени вени, атеросклероза, кариес, косопад, камъни в бъбреците, жлъчката и пикочните пътища, висок холестерол в кръвта и други. Изпитайте хиперкиселинността навреме!

Свръхкиселяването на организма няма много специфични симптоми, поради което хората често го подценяват. Ако страдате от някой от тези симптоми, опитайте се да помислите дали зад проблемите ви стои нездравословният начин на живот и прекомерното подкиселяване на тялото.

Притеснява ли ви прекомерното подкиселяване на организма?  

Свръхкиселинността на организма е метаболитно състояние, при което вътрешният баланс между киселини и основи се нарушава в организма, което може да доведе до редица здравословни проблеми. От съществено значение е тялото да поддържа точното pH на кръвта. Идеалното рН на кръвта е 7,4 (7,35-7,45). 

 Какво се крие зад подкиселяването?

Подкиселяването е свързано с излишък на киселиннообразуващи храни (месо, захар, алкохол и стрес).

Месото запушва тялото с пуринови метаболити, които се разпадат до пикочна киселина, която образува кристали, които се натрупват в ставите и причиняват болка и възпаление(ДНК).

В допълнение към прекомерното подкиселяване, захарта (най-често захароза) също причинява твърде бързото и усвояване в тялото и тялото бързо реагира на нея, тъй като нивото на захар (глюкоза) в кръвта трябва да се поддържа в рамките на определено ниво обхват.

В допълнение към подкиселяването, алкохолът уврежда нервните клетки(особено миелиновите обвивки на фините нервни влакна).

Психическото напрежение и стресът водят до дисбаланс в контрола на тялото. При стрес дейността на регенериращата парасимпатикова нервна система се потиска и преобладава адреналиновата (симпатикотонична) система, която предизвиква в организма прекомерното производство на киселинни вещества, необходими за борба или бягство.

Освен това по време на стрес се получава потискане на дишането и дишането е източник на подкиселяванеТова е повърхностно, повърхностно и неравномерно дишане, което причинява недостиг на кислород и натрупване на въглероден диоксид в кръвта, произвеждайки въглеродна киселина.

Как да открием прекомерното подкиселяване на тялото си? 

Прекомерното подкиселяване на тялото може да бъде открито с помощта на документи за контрол на pH на урината. Първата сутрешна урина се толерира при стойности под pH 7, през деня урината трябва да има поне pH 7. Ако pH на урината през ден е 7 , това е признак за повишена киселинност и възможни здравословни проблеми

Защо хиперкиселинността вреди на вашето здраве?

Тялото неутрализира излишъка от киселинни вещества и следователно премахва калция от тъканите. Калцият и алкалните минерали се отстраняват от тялото от кръвоносните съдове, костите, зъбите и ставния хрущял. Резултатът е остеопороза, мускулна слабост и обща умора.

Прекомерното количество киселина в тялото може да увреди всеки орган и да причини много заболявания (например инфаркт, инсулт, рак).

Acid Detox и други уникални хранителни добавки можете да намерите в нашия електронен магазин!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *