fbpx

Научи тайната, как да се излекуваш

Всичко във вселената е вибрираща енергия.
Съответно нашето тяло също вибрира. Всеки човек има така наречената вродена способност да излекува своето тяло.
Как става това?
Каква е тайната и как да се излекуваме?
Много просто, тайната на излекуването се крие в собствените ни вибрации.
Какво имам в предвид?
Например, ако вие сте стресирани, от нещо, или някой, който ви е обидил без причина, защото той така си мисли, че е прав, то вашата вибрация е в ниското ниво на вибриране. Когато успеем да поддържаме оптимална честота, тогава нашето тяло автоматично започва да третира потенциалните физически проблеми, преди те да възникнат като ни помага да поддържаме перфектно здраве.
Тялото има способността да се излекува само. То е много мъдро, отколкото ние си мислим. Хубаво е да се вслушваме в тялото си, то ни показва от какво имаме нужда. Кои са 7-те най-ефективни причини, вие да увеличите своите вибрации?
 
  1. На първо място по важност е вашето решение да живеете.
Искате ли да подобрите здравето си, то първо трябва да промените съзнанието си. Когато промените съзнанието си и мислите ви са насочени в правилната посока, вашето решение и желание да живеете, да се развивате, независимо на каква възраст сте, защото годините са само една цифра, която ни е наслагвана от нашите родители, близки и познати, от социума че видите ли, ние вече сме стигнали преклонна възраст и не ни трябва нищо повече в този живот.
 
Според мен това е грешно твърдение. Всъщност повечето хора от нас никога не са взели решение да бъдат тук съзнателно. Когато вие решите да живеете тук и сега, не в миналото, или в бъдещето, то давате на тялото си причина да се лекува и ако желаете много силно, можете да увеличите вашите вибрации на тялото до ниво, където здравето и дълголетието са естествено състояние.
 
Много често срещаме чудеса на хора, които са се излекували дори имащи рак и отписани и от лекарите.
 
  1. На второ място по важност е да препрограмирате вашето мислене, вашите мисли, емоции, вибрации. Например: „Ако сте гневни, разочаровани, тъжни, нямате никакво желание за нищо, вибрациите ви са нискочестотни т.е. намаляват. И обратното, когато сте спокойни, радостни, ентусиазирани, доволни, вашите вибрации се покачват и честотата им се покачва.
 
Да изпитвате широк спектър от емоции е нормално, но те са определящата честота на нашата вибрация. Така, че е необходимо да поемем контрол над мислите си, чувствата и емоциите си, като се отървем от завист, гняв, постоянно хленчене и негодувание. Защото емоциите почти винаги съответстват на мислите, можем да кажем, че нашите вибрации не могат да бъдат над качеството на нашите мисли.
 
  1. На трето място по важност е да излекувате душевните си рани. Коя е основната причина за здравословните проблеми, които имаме? Основната причина, за здравословните проблеми, които имаме, това са вътрешните ни блокове, които са създадени от психологическите наранявания. Ако успеем да изчистим тялото и подсъзнанието си от емоционалните блокажи, то тогава нашите вибрации могат да се развият до нивото, при което тялото ни може да се излекува.
 
  1. На четвърто място по важност е, че ние не можем да разберем как ни се отразява негативността? Не знам, дали вярвате, или не, но негативността е заразна и вибрациите на другия човек могат да ви разболеят. Аз съм изпитвала тази негативност върху себе си и съм се чувствала много зле. Когато прихванем вибрациите на някой друг, телата ни започват да вибрират така, сякаш ни принадлежат. Това води и до промени в енергията и настроението.
 
Например: „Когато осъждаме някого, когато съжаляваме някого, когато се чувстваме отговорни за някого, вярваме, че трябва да се коригира някаква ситуация, отрицателно оценяваме ситуацията на някого, така всеки път ние приемаме отрицателните вибрации. Но всички ние следваме собствения си уникален път и не знаем какво е най-доброто за нас. Но когато отхвърлим навика да преценяваме другите и да налагаме мнението си, това е една добра идея за нас.
 
  1. На пето място по важност е да отворим сърцето си за Любов. Когато обичаме безусловно ни се случват чудеса. Милиони хора самотни по света търсят сродната си душа. Така, че живеем в свят с море от възможности. Когато нямаме успешна любов, това не е някаква присъда, или наказание от Господ Бог, защото не знаем какво той е отредил за нас и не е нужно да страдаме и да се тревожим.
 
  1. На шесто място по важност е любовта към себе си. Всеки път, когато пренебрегваме себе си и се отнасяме зле към себе си, нашите вибрации намаляват. Любовта към себе си е основата за да бъде нашето тяло здраво. Ключовия инструмент за нашето излекуване е Любовта към себе си. Обичаме ли себе си, уважаваме ли себе си, щастливи ли сме сами със себе си? На тези въпроси всеки сам трябва да си отговори.
 
  1. На седмо място по важност е да се грижим за себе си. Да правим това, което обичаме най-много. Да намерим смисъла на нашия живот. Често да общуваме с природата.
Да се движим повече и да спортуваме.
Да се усмихваме по-често.
Да се опитваме да се храним здравословно с храна от природата. Да правим профилактика със здравословни хранителни добавки преди да се разболеем.
Да бъдем себе си.
Животът е простичък, но ние много си го усложняваме. Променете живота си, избавете се от коварните болести.
Бъдете здрави. Обичам ви.
 
 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *