fbpx

Може ли кафето да бъде лекарство?

Да, нашето кафе може да бъде като лекарство!

Избрах тази тема, днес защото знам, че голяма част от хората, когато се събудят сутрин, в това число слагам и себе си, първата им работа е да отидат в кухнята и да си направят чаша горещо ободряващо кафе. Сигурно и вие сте от тях?

Но знаете ли когато пиете от нашето кафе само от една чаша, Вие ще приемете не само кафе, но и доза в помощ на вашето здраве!? И сигурно сега вашият въпрос ще е: „Защо ли?“

И Отговора е, че нашето кафе е обогатено с екстракт от избрани 6 вида гъби Рейши, които смело мога да твърдя, че са най–лечебните.

Гъбата, която от преди хиляди години се е използвала само от Императори и от техните семейства. Ако някой от простолюдието намери такава гъба и я използва, то императора го наказвал със смърт. 

Тогава законите са били много строги и са били спазвани  задължително.

Тук ще ви разкажа една истинска история и тя е че един пастир редовно си пасял овцете  в гората и забелязал, че те винаги пасли от едно и също растение и били много енергични. Пастирът трудно ги догонвал и вечер винаги се прибирал уморен.

Разчуло се, за енергичните овце и веста стигнала до ушите на Императора. Той изпратил пратеници при овчаря. Искал да разбере как овцете били толкова енергични? Императорът наредил на подчинените си да отидат на мястото и да вземат от растението, от което пасли овцете.

Овчарят ги завел  на мястото и те взели листа от растението. Подчинените на Императора направили нужните изследвания и установили първи за нейните лечебни качества.

След като императора се уверил в способността на това растение, че е лечебно, веднага забранил да се употребява от простолюдието с указ.

Който намерил такава гъба и скривал от Императора нейното местонахождение, или с една дума нарушавал указа на Императора, веднага заплащал с главата си! 

Така растението се прочуло и го нарекли гъбата на Императора, гъбата на Дълголетието, гъбата на Младостта, Божествената гъба!

Тази гъба в естествена среда се среща много рядко по 1–2 на 10 000 Сливови изгнили дървета. Сигурно се чудите защо е толкова безценна тази гъба фантом? Още преди 5 000 години китайците са ползвали гъбата, не само като лекарство, а и като храна. 

Самата гъба е синтезирала в себе си над 400 компонента с фармакологична активност, 100 полизахариди, тритерпени, нуклеотиди, витамини, минерали, микроелементи, стероли, протеини, алкалоиди, така наречената ганодермична киселина и органичен германий.

Ако изпиете 2-3 чаши на ден Гано кафе, то ще ви даде всичко необходимо за вашия организъм, хранителни вещества, ще ви тонизира, ще ви ободри и зареди с положителна енергия, и вие ще може да работите по-ефективно, по-пълноценно и на 100% ще развиете творческите си мисли, способности и възможности.

Казвам всичко това от моята опитност.

Освен това тези 2-3 чаши обогатено Гано кафе на ден ще подсили вашия организъм, ще ви предпази от болести, ще ви коригира нивото на артериалното налягане, ще обогати кръвта ви с кислород, същевременно ще ви изчисти от шлаки, тежки метали и токсини.

Ще ви нормализира кръвното налягане и кръвната захар!

Повярвайте ми! Кафето има  невероятен вкус и аромат.

Ако заинтригувах вашето желание и интерес и искате да опитате от това чудесно здравословно кафе, можете да се свържете с мен като ми изпратите съобщение на 

месенджър на моята страничка – https://www.facebook.com/maridjokovasviatsvazmojnosti,

на личния ми профил – https://www.facebook.com/maria.djokova.9

или на имейл – maryia.djokova@gmail.com!

За да уточним подробностите по заплащане и доставка,

като напишете име и фамилия, коректен точен адрес, град, село, блок, номер и телефон за връзка, където да ви бъде изпратена поръчката!

Можете да платите по банков път, също така и по Изипей, като напишете задължително този номер BGR0963191 за целта, моля пишете ми за ваше удобство на лично съобщение, за да ви изпратя банковата сметка. Доставката е 6,50 лв. и се заплаща предварително към вашата поръчка!

Може също да платите, ако имате заявено електронно банкиране във вашата банка, като напишете задължително този номер BGR0963191

Внимание! 

Задължително след плащането трябва да снимате фактурата и да я изпратите във офиса на имейл: office@ganoexcel.bg !!! Това са изисквания на компанията!!!

Поръчката пристига при Вас за 2 до 3 работни дни!!!

Адрес: гр. София, Регус Парламент, бул. Цар Освободител 14, етаж 6, офис 609 – Карта

И-мейл: office@ganoexcel.bg 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *