fbpx

Годината беше 2014, сърфирайки в Интернет попаднах на една реклама за безплатен Уебинар, на който едно младо момче разказваше, че всеки човек  може да създаде дигитален продукт. Тогава все още не знаех какво е дигитален продукт и не вярвах, че това може да се случи.

Но това момче така ентусиазирано говореше, че реших да опитам и си закупих негово обучение на български език.  До тогава имаше само на английски.

Тогава все едно бях на друга планета, пълна скръб, не разбирах нищо от техника. Единственото, което знаех е сърфиране във Фейсбук с приятели, кой къде е ходил по света, какво е видял, с кого е бил на кино, с една дума това беше място за клюки.

По това време ходех на работа, но доходите, които получавах не ми стигаха да си покривам нуждите. Тайно си мечтаех да работя онлайн, но нищо не разбирах от това, което ми се обясняваше в това обучение, голяма мъка беше и не бях твърдо убедена, че от това ще се печелят пари. Видя ми се много трудно.

И преди съм споменавала, още като дете имах здравословни проблеми и много често боледувах и отсъствах от работа. Това ми се отрази зле на финансите и на семейните отношения…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *