fbpx

Мащабен Поглед

Гано Ексел е създадена през 1995г. с цел да промени живота на хората по света. Гано Ексел е една от водещите МЛМ компании, предлагаща ефективни и бързооборотни потребителски стоки в цял свят.

Гано Ексел е създадена в Малайзия, но бързо печели международно признание като глобален лидер в изследването, култивирането, производството, дистрибуцията и маркетинга на първокласни продукти с екстракт от Ганодерма.

Гано Ексел си е създала имена като „Родена да бъде световна сила“ и „Пионерът“ в изследването, производството и маркетинга на продукти, съдържащи Ганодерма.

За 20 години, Гано Ексел е претърпяла развитие от малко дружество до мултимилионна компания с международна мрежа в над 60 страни в света, което я прави най-голямата компания за култивиране на Ганодерма в света.

Гано Ексел продължава да се развива в уелнес сектора като първата компания, разработваща продукти, съдържащи Ганодерма и е създала мултимилионен бранд, с който се различава от конкурентите.

Гано Ексел дава възможност на международната общност, да се възползва от безгранична бизнес платформа, така че хора с различен социален статус по света да могат да реализират мечтата си, да са по-здрави и по-богати, като започнат бизнеса си с минимална инвестиция.

С усърдна работа, отдаденост, лидерство и позитивни действия, дистрибуторите на Гано Ексел, известни още като независими Дистрибутори, ще имат възможността да постигнат своя финансов успех и повишат стандарта на живот на своите близки.

Чрез повишаването на доходите си, всеки би допринесъл за развитието на обществото като част от своя програма за социална отговорност.

Най-силната страна на Гано Ексел са нашите дистрибутори. Създателя и изпълнителните директори на компанията са създали силна връзка в съзнанието на дистрибуторите си, с ясна цел че „Сме едно семейство“ и ще работим колективно към постигането на нашите мечти.

В Гано Ексел сме отдадени изцяло и посветени в мисията да осигурим правилното обучение и нови бизнес методологии, за да затвърдим знанията и уменията на всеки един от дистрибуторите, така че към тях да се обръщат като към професионалисти в МЛМ сектора.

Нашата цел е да се фокусираме върху подобряване на здравето, благосъстоянието и постигането на финансова свобода от всяко семейство във всяко кътче на света, без изключения.

Това е нашият главен бизнес подход откакто същесвува Гано Ексел, поради ясната причина, че Гано Ексел притежава всички ресурси, за да помогне на всички да осъществят идеята.

Бизнес възможността на Гано Ексел е за създаване на Здраве, Благосъстояние и Щастие, което да води до дълготраен финансов успех. Бизнес възможността на Гано Ексел е Вашата възможност да се сдобиете със свободно време, пари и здраве.

 Международен линк за регистрация на нови членове. Моля, въведете този номер BGR0963191 при регистрация на този сайт от всяка точка на света! 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *