fbpx

Кордицепс мнение на Су

Ще споделя моите наблюдения относно действията на нашите продукти и вярвам, че тази информация ще ви е от особена полза:

По време на студените месеци, когато сме изложени на различни атаки като вируси и бактерии, ние членовете на Гано Ексел си знаем, ползваме лечебните гъби – Ганодерма, Екселиум– мицела на Ганодерма и Кордицепс синенсис, хранителни добавки, които включваме в диетата си, които са подходящи за малки и големи.

А тази година може да се каже, че преоткрихме Кордицепс синенсис и невероятните резултати и приложения.

От къде тази увереност, ще попитате?

Да, те наистина са с много висока ефективност, която се е доказала през вековете.

Знаете ли, че в гъбите може да се намери изобилие от Бета глюкан, уникално природно съединение с полизахаридна структура, което може да оксигенизира и стимулира имунната система.

 Бета глюкана помага и на нашата дихателна система, и подобрява сърдечните функции, поддържа и трите вида холестерол в нормално ниво и оптимизира функциите на черния дроб и бъбреците.

Днес искам специално да ви представя Кордицепс.

За Гъбите Кордицепс синенсис има много документи и доказателства на китайската медицина от древни времена, най- старите са преди повече от 4000 години. Тогава се е вярвало, че консумацията на това растение може да генерира божествени качества на духовно ниво и дори безсмъртие за всеки, който го консумира, както е описал етнобиологът Робърт Гордън Уасън.

Традиционните тибетски лечители препоръчват гъбите Кордицепс синенсис за всяка болест като тоник, който подобрява енергийното ниво, апетита, либидото, физическата и психическата издръжливост и накрая, качеството на съня.

Кордицепс е ендопаразитна гъба, която расте особено върху насекоми и други членестоноги или като паразит върху други гъби: в биологичен цикличен период е насекомо, а в друг се превръща в растение.

Расте на височини над 3800 метра, например в Сиким (Индия) или в по-високите райони на Китай. Гъбата е много популярна като растение, което осигурява дълголетие.

Нашата компания Гано Ексел култивира напълно кордицепс по такъв начин, че хранителната добавка може да се консумира и от вегани.

 В днешно време Кордицепсът се използва като спомагателно средство за борба с кашлица, хроничен бронхит, респираторни заболявания, бъбречни заболявания, анемия, аритмии, повишен холестерол, чернодробни нарушения, световъртеж, състояния на слабост, шум в ушите и нежелана загуба на тегло. Използва се също за подобряване на спортните постижения, намаляване на ефекта от стареенето и насърчаване на дълголетието и благосъстоянието на функцията на черния дроб при лица с хепатит Б.

Как действа Кордицепс?

Кордицепсът може да подпомогне имунната система чрез стимулиране на клетките и техните собствени механизми за борба. Той може да има спомагателен ефект върху раковите клетки и за свиване на туморната маса, например при рак на белите дробове и кожата, чрез наличието на полизахариди, които увеличават основния кислороден капацитет на клетките.

Своевременно, може да въздейства терапевтично при:

– Усложнения, причинени от антибиотици или имуносупресори.

Проучванията показват, че използването на Кордицепс заедно с антибиотици може да помогне, например, за намаляване на уврежданията на бъбреците при възрастни хора. Същият случай се отнася и за имуносупресорите, където Кордицепс може да им помогне в случай на трансплантация.

– Астма. Проучванията показват, че при прилагането на Кордицепс допринася за намаляване на симптомите на астма.

– Химиотерапия. Предишни свидетелства показват, че чрез приемането на Кордицепс през устата, по време на или след химиотерапия, може да се подобри качеството на живот и да се повиши поносимостта към следващите лечения.

– Хепатит Б. Кордицепс показва, че може да подпомогне подобряване функцията на черния дроб при пациенти с хепатит Б.

– Подобрява дълголетието.

– Намалява физическата и психическата умора.

Важно е да знаете,че включването на гъбите в диетата ви ще ви помогне на първо място да поддържате добра имунна система. Нужно е и малко усилие и от ваша стана, като консумирате повече естествена храна и ограничите приема на мазнини и захар.

 Когато приемате ганодерма и/или кордицепс е от особено значение да следите за хидратацията с вода на организма ви през целия ден. През студения сезон чаша топъл чай Олиф Гано Ройбос може да предотврати или дори да се бори с респираторни инфекции.

Един вкусен чай с ройбос и ганодерма, който можете да консумирате и топъл през зимата и студен през лятото.

Ако пък жадувате за сладка, гореща и пълна с хранителни вещества напитка, Гано Шоколад е идеална за цялото семейство, нещо повече от това, чаша горещ шоколад, консумирана през вечерта, може да подобри качеството на съня Ви.

Основните витамини в състава на кордицепс са витамин В1, В2, В12, витамин Е и витамин К. Минералният спектър е изключително широк – натрий, калий, калций, магнезий, желязо, мед, манган, цинк, селен, алуминий, стронций, галий, ванадий.

Знаете ли, че

тиамин (витамин B1) и ниацин (витамин B3) са особено важни за обмяната на вещества?

КОРДИЦЕПС е
100 % натурален, висококачествен фирмен продукт на ГАНО ЕКСЕЛ и е точно това, от което всеки от нас има нужда днес!
Укрепва имунитета, подобрява физическото и психологическото състояние!

Ефективен при изтощение и дихателни проблеми. Регулира дейността на черния дроб и бъбреците!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *