fbpx

Кои са 8-те факта за силата на Ганодерма, които я правят уникална?

Гъбата Ганодерма е много рядко срещана гъба в природата! Още в древни времена преди около 4000 години се използвала за лечение на различни здравословни проблеми.

Повечето от хората не знаят, а други не са чували за тази чудотворна гъба. Но в последните десетина  години, тя става всеизвестна в почти целия свят и по-специално в западното полукалбо. Голяма част от западната медицинска общност, започва да се възползва от нейните потенциални лечебни свойства!

1.Ганодерма Линджи има около 400 разнообразни биоактивни съединения. До този момент на планетата няма други открити билки, които да са толкова богати на биоактивни  съединения.

От всичките тези 400, пет са основни терапевтични биоактивни съединения, които помагат при детоксикация на организма, като по този начин подпомагат  укрепването на имунната система!

2.В древни времена, билката  е изключително рядка и ценна с много силно действие и китайците я определят като „Елексир на живота“ и то само и единствено за императори!

Билката има над един милион спящи репродуктивни клетки, които могат да бъдат активирани само с помощта на технологиите. Това спомага за увеличаване на възпроизводството на Ганодерма!

3.В Китай и Япония, официално Ганодерма се използва за лечение на ракови заболявания. Ганодерма е имунен стимулант за пациенти, които са подложени на химиотерапия или радиация!

4.Доказано е, че Ганодерма укрепва имунната система, включително и на пациенти с HIV. Това е много полезно за тялото,  защото работи директно върху клетките, като осигурява хранителни вещества, кислород и елементи, които коригират дисбаланса в клетките на тялото!

5.Също като човека билката вдишва кислород и издишва въглероден двуокис. Когато ползвате Ганодерма, това е добър начин да повишите нивото на кислород във вашето тяло, а това е и жизнено важно за вашето здраве!

Ото Хайнрих Варбург германски биохимик, носител на Нобелова награда за физиология или  медицина за изследванията си върху фотосинтезата, обмяната на въглехидратите цитохромите и механизма на клетъчното дишане!

Изучава обмяната на туморните клетки, като открива че характерен нейн признак е интензивната аеробна гликолиза. Показва също, че туморните клетки могат да живеят и да се развиват и при отсъствието на кислород.

Именно през 1931 година, той е Номиниран за откритията си свързани с дихателните ензими. Той доказва, че една от основните причини за появата на рак е липсата на кислород.

6.Ганодерма не е лекарство. Тя е категоризирана като храна, хранителна добавка, според регулиращите власти в света за хранене и лекарства!

7.Научният термин за билката е  Ганодерма Луцидум.  Самото име на Ганодерма има гръцки произход и означава „блестяща кожа!

8.Ганодерма обикновено расте в недостъпните тропически гори с влажен климат. Компания Гано ексел е най-големия култиватор на Ганодерма Луцидум в света!

 Международен линк за регистрация на нови членове. Моля, въведете този номер BGR0963191 при регистрация на този сайт от всяка точка на света! 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *