fbpx

Кои са 7-те принципа за твоята промяна?

Нашите мисли прокарват път към нашия успех или провал. Те зависят от това, дали разбираме добре тези принципи?

Ако не знаеш например как действа даден принцип, не означава, че той не влияе върху твоя живот! Законът за привличането е действал преди, действа и сега.

Принципите на успешните брачни двойки, на успешните финансови сделки и други винаги са важели, важат и сега.

Когато ги опознаем и приложим на практика в нашия живот, тогава ще можем да изградим нашето бъдеще и да сбъднем нашите мечти!

1.Първия принцип е Сигурното решение!

Да решим сигурно, означава сърцето ни да е изпълнено с любов и твърдо да сме решили да преодолеем страха и противоречията, които бушуват в нас.

Да преследваме нашите мечти целеустремено и целенасочено, макар и да преминаваме през всякакви препятствия и подводни камъни.

2.Втори принцип е Активно решение!

Вторият принцип е принципа на действието. Повечето от хората предпочитат да стоят на диванчето в хола и да гледат Телевизия.

Но, ако ти не действаш и правиш всеки ден едно и също нещо, резултатът ще е кръгла нула. Съгласни ли сте? Ти от тези хора ли си?

Активното решение ни напомня, че няма кой друг да свърши нашата работа. Когато предприемем последователни действия, това ще ни помогне да постигнем нашия успех в живота. 

Удивляваме се често от постиженията на успелите хора, но не знаем, че тези постижения са постигнали с непоколебими действия. 

3.Трети принцип е Милостивото решение!

Милостивото решение може да излекува нашето сърце, разум и душа. Таенето на негодование и гняв трови нашите умове и накърнява способността да съблюдаваме другите шест решения. Когато дадем прошка, ние освобождаваме духа и се чувстваме много добре. 

4.Четвъртия принцип е Радостното решение! 

Радостното   решение е когато, избирам днес да съм щастлив и свободен, да съм изпълнен с любов, това е моят избор и от него зависи моето щастие.

Може би радостното решение е неразбираемо от повечето хора. Ако в момента не сте щастливи, причината е единствено във вас, а не зависи от някой друг, защото това е вашият избор.  

5.Петият принцип е Целенасоченото решение!

Целенасоченото  решение ни помага да открием безценни съвети чрез хората, работата, чрез книгите. Да черпим знания и мъдрост от вече успелите и важните за нас хора.

Защото сме чували, че Бог мести планини, за да създаде желаните от него възможности. Само и единствено от теб зависи да се задействаш и да преместиш себе си от досегашното си бездействие.

И най-важното според мен е да посвещаваме живота си на това, което най-много обичаме да правим. 

6.Шести принцип е Настойчивото решение!

Настойчивото решение разкрива един съществен обрат в идеята за настойчивост. Ако последователно прилагаме настойчивото решение, нашите успехи ще са безгранични.

Разумът може да се разшири до определено ниво, но нашата вяра няма граници. Единствената ни пречка да се реализираме и да бъдем успешни е, че изпитваме съмнения и угризения в това, дали ще сме успешни? Преследвай целта си докато я постигнеш! Не се отказвай! 

7.Седми принцип е Отговорното решение!

Отговорното решение означава да поемеш пълна отговорност за твоя успех. Да забравиш миналото и лошите спомени и да не им позволиш да контролират твоето съзнание.

Отговорното решение показва да не обвиняваме другите хора, за нашето състояние. Ние и всеки един от нас, може да начертае житейския си път, да се реализира в живота, със своите надарени способности и да стане пример за останалите!

Благодаря за вниманието!

Харесай и коментирай какво мислиш за твоята промяна?

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *