fbpx

Кои са 4-те  етапа на Ганодерма?

детоксикация, почистване,етап

Прочистване –Детоксикация е първият етап (от 1-на до 30 седмици)

Гъба Ганодерма помага за премахване на токсините и излишъка от пикочната  и млечна киселина, регулира холестерола, подпомага неотрализирането на мастните депа, натрупани в организма, мъртви клетки и токсини.

Токсините се елиминират с помощта на кръвта, стомашно-чревен тракт, пикочо- половата система и черен дроб. Посредством урината, чрез потта на тялото, кожни заболявания, екземи, храчки и секреции.

Това показва, че в организма става реакция на детоксикация, които се осъществяват в организма. Всичко това зависи от всяко човешко тяло до колко е замърсено, при всеки човек е различно.

Сигурно се питате, защо е различно, различно е защото всеки човек по различен начин се храни, някои имат заболявания от дълго време, други хора имат отскоро някакво заболяване, трети имат високо кръвно и така нататък и затова при всеки е различно.

При усещане на тялото за топлина, това се дължи от приемането на гъбата, тя има свойството да повишава температурата на тялото като по този начин създава атмосфера на обиване на бактериите в тялото.

Следващия втори етап е Регулиране ( от 1-н до 12 месеца)

По време на регулиране на лечебния процес  се наблюдават редица от различни реакции. Това означава, че организмът ви реагира взаимодейства с гъбата и по този начин протича процес на лекуване.

А при по-силни реакции, ако се страхувате, може да намалите дозировката на половина. Макар, че руски колеги използващи продуктите на Ганодерма от дълго време са правили наблюдения, изследвания и проучвания, казват, че по-добре да засилим дозировката, за да може по-бързо да премине и преодолее този процес на регулиране.

Те препоръчват да се продължи и да не се спира вземането на гъбата, тъй като изчистващият процес  се нарушава! Затова се препоръчва да се въоръжите с търпение и да бъдете  спокойни! 

Следващия етап трети е възстановяване ( от 6-т до 24 месеца)

Този етап е по-дълъг, тъй като натрупаните токсини в продължение на дълъг период на заболяване на човека е необходимо по-дълго време. 

При ползване на продуктите на гъба Ганодерма, те подпомагат процеса на регулиране на имунната система за да може да се справи с болестите, да поправи засегнатите части от организма.

Гъбата ще предоставя необходимите елементи, минерали и витамини за бързо възстановяване на организма.

Следващия етап четвърти е Подмладяване (от 1-на до 3-ри години)  

Основната цел за която се използва Ганодерма, е да премахне  вредните токсини и да запази оптималното  ниво на функциите на тялото и неговото същинско подмладяване.

Освен това, целта  на Ганодерма е да повдигне защитните сили на организма до ниво на Самообновяване, Самооздравяване и Самовъзстановяване на тялото.

Гъбата Ганодерма помага на клетъчно ниво, самата клетка да започне  самовъзстановяване, като дава необходимите елементи, витамини и минерали.

Най-често обратната връзка и информацията, която имаме от клиентите, че те имат повече енергия, че им се подобрил съня, чувстват се по бодри, по-силни, това са първите признаци които те усещат, когато вземат Ганодерма.

След това идват имформации за диабета, алергии, кожни проблеми, сърдечносъдовите, белодробните заболявания, стрес и така на татък.

 Международен линк за регистрация на нови членове. Моля, въведете този номер BGR0963191 при регистрация на този сайт от всяка точка на света! 

 

На тази снимка на една презентация на Гано Ексел в София, бях поканила една моя приятелка, която е с диабет на инсулин, тя имаше апарат за замерване на кръвната захар, помолихме я по време на почивката  да замери кръвната захар преди да ползва от нашите продукти замерването показва 14,7 единици в рамките на 2 часа беше презентацията и след употреба на чаша Гано кафе Класик и чаша Гано Ройбус  чай, повторно замери кръвната захар, показа 9,3 и се оказа, че  е намаляла със шест единици!

Ганодерма съхранява живота на организма, като го прави продължителен и здравословен!

СЕРТИФИКАТИ ХАЛАЛ за чист продукт

Международен сертификат  GMP за добра Производствена практика

Сертификат ISO 9001:2000

Орган за контрол върху лекарствата

Химическа лаборатория, Биологична лаборатория

Малайзийска Асоциация за директни продажби

Министерство на здравеопазването на Малайзия

Австралийска служба по Карантина и Инспекция

Федерация на Малайзийските производители

Администрация на Терапевтичните стоки (АТС)

 

Компания Гано Ексел има 652 ферми, 100,000 гъби на ферма

65 милиона гъби за 3-ри месеца.

Поддържа продажби от 3 милиарда долара на година!

Гано Ексел има собствен ЗАВОД, ЛАБОРАТОРИИ, ГЛАВЕН ЩАБ – Менидмънт

Всичко това е сертифицирано и поднесено по един качествен и съвременен начин. Основа за израстването на гъбата са: ОРИЗОВИ ЛЮСПИ, СТЪРГОТИНИ ОТ КАУЧУКОВО ДЪРВО, БРАШНО ОТ КАФЯВ ОРИЗ.

В тях се слагат спорите от гъбата, където при температура от 25-32 градуса те започват да растът и са готови за 3-ри месеца.

 Международен линк за регистрация на нови членове. Моля, въведете този номер BGR0963191 при регистрация на този сайт от всяка точка на света! 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *