fbpx

За какво ти помага благодарността?

Когато осъзнаете какво е благодарността, ще ви се отвори един цял нов свят.

Трябва да сте благодарни за всичко, за вашето физическо тяло, което имате, за съпруга с който по някога се карате, но пък го имате, за децата, които ви нервират, но обичате безрезервно, за внуците, които имате.

Колкото повече сте благодарни, толкова повече ви се случват само хубави неща. Сутрин, когато се събудите, Благодарете и се радвайте, че сте жива, че дишате, че виждате красотата около себе си, че чувате гласа на птичките как чуруликат, че усещате аромата на цветята в градината, усещате вкуса на хубавата здравословна храна и вода.

Благодарете за всичко. Благодарността можете да тренирате винаги, като си направите дневник на благодарността. Всеки ден в него си записвайте по нещо, за което сте благодарни и така лека по лека ще ви се отвори един съвсем нов свят. 

Защото колкото повече сте благодарни за нещата в живота ви, ще ви се случват в пъти повече. Примерно, ако сте благодарни, че днес имате пари за нещо, дори да е самo за един хляб, вие привличате изобилие и в скоро време ще имате в изобилие.

Благодарността е много по-висока вибрация дори от Любовта! И така в заключение колкото повече сте благодарни и колкото повече мислите за вашия живот с благодарност, то толкова повече хубави неща ще ви се случват.

Когато сте осъзнати и  благодарите от сърце за всичко, което имате и за всичко което ви се случва, то тогава всеки ден си пишете благодарности за всичко за което сте благодарни и неминуемо животът ви ще се преобрази напълно на 360 градуса.

Благодаря!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *