fbpx

Защо продуктите в МЛМ компаниите са скъпи?

Продуктите в МЛМ компаниите са скъпи от останалите подобни продукти в търговската мрежа, защото първо са много качествени, второ са по-концентрирани, трето са по-ефективни и четвърто по-изгодни за консумиране.

 

Освен това компанията е производител и когато например ти се включиш със здравословен пакет, тя ти дава възможност да пазаруваш директно от нея. Това е компания в която ти не плащаш допълнителните разходи на посредниците.

 

Например: За магазин, реклама, склад, вносители. Тези посредници заемат 90% от цената на всеки продукт по веригата и докато стигне до теб в магазинната мрежа този продукт се ускапява, а ти получаваш само 10% като качество.

 

По принцип в МЛМ компаията в която съм аз получавам 50% от цената като качество. Как мислиш дали ми е по-изгодно?

Например: Ако направиш сравнение с продукт, който си купуваш от аптека, или дрогерия и който струва примерно 20лв.,

 

то 90% отиват за марка, за реклама, за склад, за магазин, за вносител по веригата, докато в продукта са вложени само 10%, а ти получаваш качесрво за 2лв., а плащаш 20лв.

Разбираш ли каква е разликата?

 

В МЛМ компанията, която произвежда тези продукти, ти дава възможност да си купиш продукти на доставна (реална) цена, без оскапяване. Като всички тези оскапявания като реклама, Магазин, склад, доставчик, марка, вносител се избягват.

 

И продукта е качествен, защото се контролира по веригата от начало до крайния продукт. Има сертификати за добри търговски практики. А когато ти самия рекламираш нейния продукт, получаваш пари във вид на бонуси.

Тя държи ти да получиш отлично качество и да бъдеш доволен клиент.

 

А знаеш, че един доволен клиент споделя за своите резултати със своите близки, приятели и познати и за това компанията му плаща.

Pример: ти си купуваш обувки от магазинната мрежа, хвалиш се на приятел и той отива и си купува от същия магазин, но затова, че си завел твоя приятел и той си купува от същия магазин, ти не получаваш бонус.

 

Разбра ли каква е идеята и ползата в споделянето от уста на уста в МЛМ компаниите?

Ако и ти мислиш като мен и искаш да се включиш в компанията, в която съм и аз, пиши ми на лични съобщения да поговорим и обсъдим по-подробно по темата.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *